Selecteer een pagina

Over ons Padel4you.nl

Padel4you

Bij Padel4you doen we de dingen graag een beetje anders. We zijn immers ook padel gaan spelen juist omdat we op zoek waren naar iets anders, toch? Met diezelfde gedachte in ons achterhoofd vonden we het tijd worden om onze eigen collectie padel shirts te introduceren.

Padel4you padel shirts

Nachtenlang, want overdag spelen we natuurlijk padel, hebben we doorgebracht aan de ontwerptafel. Talloze schetsen, keiharde onderhandelingen met producenten over de beste kwaliteit voor de laagste prijs en dagenlange testsessies zijn aan het uiteindelijke resultaat vooraf gegaan en hebben ervoor gezorgd dat we volmondig durven te stellen: “Ja, onze inspanningen zijn beloond!” Met enige trots kunnen we nu onze nieuwe collectie padelshirts presenteren. Omdat we een grote passie met elkaar delen: padel, hopen we dat jij als mede-padelspeler net zo enthousiast bent over onze producten als dat wij dat zelf zijn.

Je kunt de unieke Padel4you shirts kopen in onze eigen webshop. Momenteel hebben we vijf verschillende shirts: twee soorten padelshirts voor vrouwen en drie verschillende voor mannen. In totaal hebben we op dit moment vier verschillende ontwerpen en de padelshirts zijn te bestellen in even zoveel verschillende kleuren.

Wat dacht je van een one-of-a-kind padelshirt in donkergroen of donkerblauw waarmee je kunt laten zien dat jij de onbetwiste koning of koningin van de padelbaan bent. Je boezemt je tegenstanders direct angst in. De zege is daarna nog slechts een formaliteit te noemen.

Omdat we zelf ook wel in zijn voor een lolletje op zijn tijd, hebben we het unieke Padelletje Speciaal shirt bedacht. Dit grappige shirt is natuurlijk een directe verwijzing naar de veel genuttigde snack. Het shirt kan worden gezien als een bewuste afleidingsmanoeuvre om in de underdog positie aan het potje padel te beginnen, maar daarna bliksemsnel toe te slaan en de tegenstander vol-le-dig van de baan te spelen. Gegarandeerd succes met een van deze padelshirts.

Van padelspelers voor spelers

We hadden het al gezegd, maar de padel shirts zijn door onszelf ontwikkeld. Wij zijn zelf groot liefhebbers van de padel sport. We weten dus net als jij wat een shirt een goed padelshirt maakt.

Door goed naar andere padel-liefhebbers te luisteren en de gebruikte materialen intensief te testen op kritieke punten, zoals comfort en duurzaamheid, hebben we een goed product kunnen ontwikkelen. Goedkeurende (en soms ook jaloerse) blikken van andere spelers op de padelbaan hebben daarbij voor de nodige bevestiging gezorgd.

Onze kleding is gemaakt van het allerbeste materiaal. We weten dat het er soms verhit aan toe kan gaan op de baan en daarom zijn onze padelshirts gemaakt van gepatenteerde Dry Fit stoffen.

We hebben na veel testen gekozen voor stoffen van 100% polyester. Voor een comfortabel padelshirt is dit materiaal absoluut de beste keuze. In tegenstelling tot katoenen (sport)kleding zijn onze shirts voor padel daardoor zeer licht in gewicht, zijn ze sneldrogend en slijtvaster dan andere stoffen. Je wilt je spelplezier natuurlijk niet laten bederven door een plakkerig, niet lekker zittend shirt. Om het draagcomfort nog verder te vergroten zijn de deze padelshirts voorzien van een comfortabele v-nek, waardoor een schurende kraag tot het verleden behoort.

Wat de padelshirts van Padel4you zo goed maakt?

  • Onze padelshirts hebben een uniek ontwerp met een knipoog
  • Uitgevoerd in ongeëvenaarde kwaliteit door eerste keuze materialen
  • Sneldrogend en ademend dry fit materiaal voor optimaal draagcomfort.
  • Gemaakt van 100% polyester (glad en slijtvast)
  • V-hals voor goede bewegingsvrijheid.
  • Wasbaar op 30 graden in de wasmachine. Goed voor het milieu.
  • Kreuk-vrije stof, je hoeft de shirts dus niet te strijken
  • De padelshirts zijn beschikbaar in zowel een mannen als een vrouwen variant.
  • Ontworpen door en voor liefhebbers van padel.

Padel shirt kopen bij Padel4You

Padel4You is een nieuw Nederlands padel-merk en hard op weg om de nummer één webshop voor padel spelers te worden. Geboren uit onze liefde voor het spel. Na een jarenlange zoektocht naar het beste padel materiaal en telkens tot dezelfde conclusie te komen, hebben we besloten om het dan zelf maar beter te doen. Onze ervaring met padel materialen heeft geleid tot de komst van onze webwinkel waarin we door ons geselecteerde en geteste producten voor de padel sport verkopen. Je kunt bij ons dan ook terecht voor padel rackets, tassen om je materiaal in op te bergen en ook mee te kunnen nemen en premium-kwaliteit padel ballen.

Padel is de snelstgroeiende racketsport in Nederland en een van de snelst groeiende sporten ter wereld. De sport is ontstaan in Acapulco, Mexico. De bedenker had thuis niet voldoende plaats om een tennisbaan aan te leggen en dus bedacht hij een sport die erop leek. Het is een racketsport die je speelt met vier spelers. Twee tegen Twee. De padelbaan is omringd door een hekwerk en glazen wanden met in het midden een net. De baan is kleiner dan een tennisbaan en padel wordt vaak omschreven als een mix van tennis en squash. Een padel racket is van grafiet en heeft geen snaren. Tijdens het spel mag de bal ook via de wand worden gespeeld. De puntentelling is hetzelfde als bij tennis en het opslaan gebeurt onderhands.